Kviečiame atrasti Italiją ir jos skonių įvairovę neišėjus iš namų. E-paskaitos metu susipažinsite su Italijos kultūra, giliomis tradicijomis, vyndarystės istorija, kuria italai itin didžiuojasi, o visas pasaulis mėgaujasi. Pati Italijos virtuvė pripildyta įvairiausiais skoniais ir aromatais: alyvuogių ir užtepėlių įvairovė Apulijoje ir lobynai Pjemonto regione.
Paskaitos įrašą, sukurtą specialiai šiai degustacijai, gaus kiekvienas, užsisakęs šią virtualią degustaciją. Paskaitos įrašas bus išsiųstas el. paštu, o jį peržiūrėti prie gurmaniškų patiekalų stalo galėsite kada tik panorėsite. Paskaitos trukmė – 1,5 val. Paskaitos metu bus pasakojama apie Italijos vyndarystę, pagrindinius vyno regionus, vynuoges bei vyno mitus.
Klasikiniai Italijos vynai:
1. Tradicinis itališkas putojantis vynas
2. Baltasis vynas iš Sicilijos
3. Itališkas raudonas vynas
4. Saldusis vynas
Klasikiniai Italijos užkandžiai:
1. Oilala saulėje džiovinti pomidorai 190gr alyvuogių aliejuje
2.Oilala vyšninės paprikos įdarytos tunu ir kaparėliais
3. Oilala artišokai alyvuogių aliejuje 190 g
4. Oilala bazilikų pesto 140gr
5. G. Tartufi trumų padažas 80 g
6. Saldainiai su pistacijomis Brontedolci Brontoncini
7. Duonelė – Grissini su jūros druska
Atsiliepimų šiai kelionei nėra.